Blog

Je private lease vergelijken doe je zo


april 25, 2019 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Uncategorized


Hoe weet je nu of je de juiste private lease kiest en welke opties zijn er nog meer? Via Mijn Private Lease kom je hier snel achter, dankzij de private lease vergelijker op de site. Hoe deze werkt, lees je hier!

De keuze hangt af van een aantal factoren
Als je een lease auto wilt moet je hier goed over na denken en het financiële plaatje goed op een rij hebben. Is het voor jou financieel slim om een auto privé te leasen en zo ja: wat kun je dan het beste doen? Je hebt verschillende factoren van het leasen die jouw keuze kunnen beïnvloeden, zoals het automerk, de carrosserie, brandstof en natuurlijk de prijs. Deze kun je allemaal vergelijken met de private lease vergelijker op mijnprivatelease.com en zo kies jij voor de goedkoopste lease auto.

Maximale maandlasten
Een van de punten waar je de lease auto’s en leasemaatschappijen op kunt vergelijken zijn de maandlasten. Hoeveel wil je maximaal kwijt zijn aan je lease auto? Door het bedrag in te voeren krijg je een selectie van beschikbare private lease auto’s met daaronder de prijzen bij verschillende leasemaatschappijen.

Looptijd van de leaseperiode
Je kunt kiezen voor een leaseperiode van 12 maanden maar ook van 24 of zelfs 60 maanden. Je bepaalt dus helemaal zelf hoelang je gebruik wilt maken van de lease auto. Wanneer je een vast bedrag afspreekt zul je deze dus gedurende de leaseperiode moeten betalen. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat er in deze periode geen ernstige schade gereden wordt om extra kosten te voorkomen.

Brandstof
Benzine, diesel of elektrisch? Bij het kiezen van een private lease auto kun je zelf bepalen wat je het prettigst vindt qua brandstof. Kies je voor milieubewust en dus voor elektrisch? Hier betaal je gemiddeld maandelijks meer voor, maar je betaalt dan ook geen benzinekosten. Door deze factor mee te nemen kom je tot een uiteindelijke keuze.

Merk
Natuurlijk speelt ook het merk van de lease auto een rol in de keuze die je maakt. Misschien heb je een favoriet merk of maakt het je niets uit. Je hebt een ruime keuze uit tientallen merken wanneer je een auto particulier gaat leasen. En wanneer je een korte leaseperiode afsluit kun je na een jaar alweer in een andere auto rijden. Zo heb je afwisseling én ontdek je ook welke auto je het prettigst vindt rijden. Met de private lease vergelijker kun je vervolgens de lease auto’s en de prijzen van diverse aanbieders bekijken.

Comments