Blog

Wat zijn de voordelen van private lease?


december 1, 2016 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Latest News


Steeds meer mensen maken gebruik van private lease, naast het zakelijk leasen van een auto wat al langer populair is in Nederland. Veel mensen weten echter niet wat de precieze voordelen zijn van het private leasen van een auto. Daarbij is lang niet iedereen op de hoogte van de mogelijkheden die zij hebben bij deze leasevorm. In dit artikel vertellen we u meer over de voordelen van private lease. Wilt u weten welke auto u kunt leasen? Ga eens langs bij een dealer in de buurt om de mogelijkheden in uw situatie door te spreken. Vaak blijkt er meer mogelijk te zijn, dan u op voorhand wellicht vermoedt!

Geen grote investering vooraf met private lease

Het voornaamste voordeel aan private lease is dat u vooraf geen grote investering hoeft te doen om toch over een auto te kunnen beschikken. Bij private lease betaalt u maandelijks een vast bedrag, waarvoor u de auto de hele maand onbeperkt kunt gebruiken. Bovenop de leaseprijs komen vanzelfsprekend nog wel de kosten voor het benzineverbruik van de auto. Doordat u geen grote investering hoeft te doen, zijn de mogelijkheden bij private lease ook groter. U kunt immers een duurdere auto nemen, waarvoor u maandelijks betaalt. Deze auto zou u vooraf wellicht niet in een keer kunnen betalen.

Geen zorgen over schade en verzekeringen

Een ander voordeel aan private lease is dat de verzekeringen voor eventuele schade aan de auto vaak al bij het leasecontract inbegrepen zitten. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar en kunt u de auto direct gebruiken na het afsluiten van de contracten. Wees u er wel van bewust dat de voorwaarden van het leasecontract lang niet altijd hetzelfde zijn. Vraag een leasemaatschappij daarom altijd naar de precieze voorwaarden van private lease, voordat u het contract ondertekent. Zo voorkomt u verassingen!

Bron: https://www.privateleaseaanbieders.nl/private-lease/

Comments