Blog

Koop nu je ninebot


oktober 10, 2016 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Latest News


ninebot

Het ziet er op het eerste oog zeker niet makkelijk uit, en bij het zien denk je waarschijnlijk al: hoe kan ik me daar nou in hemelsnaam op voortbewegen zonder heel hard ten val te komen? Het lijkt alsof het een heel minutieus werkje is van balanceren, vooruit gaan, stoppen en ook daar weer een balans in zien te vinden. Toch is het niet zo moeilijk als het er wellicht op het eerste gezicht uitziet. Laat u zich daarom ook niet op voorhand al ontmoedigen bij de eerste aanblik, maar probeer het gewoon en ervaar dat het zo moeilijk niet is. Want stel jezelf eens de vraag: hoe vaak heb je eigenlijk al iemand zien vallen op een ninebot?

Technologie

Dat de technologie niet stilstaat wisten we al, maar de ninebot is ook daar weer een bevestiging van. Vroeger kon je een fiets kopen, later werd het al een step en nu kun je dus je ninebot kopen. En dat is absoluut een vooruitgang. De ninebot beweegt namelijk op basis van wat je met je eigen lichaam doet. Het volgt het lichaam van de bestuurder en zorgt dat je in balans blijft. Met andere woorden: het zorgt er niet voor dat je ten val komt, maar het voorkomt juist dat je valt! Technologie weet u wel.

Duurzaam

Ook wat betreft duurzaamheid kan de ninebot in het rijtje met de fiets en de step. De ninebot is compleet elektrisch en vrij van welke CO2 uitstoot dan ook. Er bestaat zelfs ook een ninebot App, waar de ninebot via Bluetooth contact maakt met uw telefoon. U hoort het, aan alles is gedacht. Kijk daarom eens op http://www.ninebotkopen.nl/, waar u de beste ninebots zult tegen komen, voorzien van de nieuwste technologie en daarom dus ook erg duurzaam. En u weet: duurzaamheid heeft de tijd, is de huidige tijd en heeft de toekomst.

Comments