Blog

Eibach


januari 8, 2020 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Uncategorized


Eibach veren

Via veren en schokdempers kan je je auto verlagen. Je auto staat lager aan de grond, verbetert de wegligging, overhellen in de bochten en duikeffecten bij remmen wordt verminderd. Ook wordt de stabiliteit verbeterd. Eibach garandeert al jaren betrouwbaarheid, duurzaamheid en uitstekende kwaliteit als het aan komt op schokdempers en veren.

Eibach en Bilstein; de ultieme verlaging

De Eibach Pro en Sportline kunnen uitstekend op de originele schokdempers worden gemonteerd. Ben je op zoek naar een sportievere look, dan kan je de veren combineren met sportdempers van Koni of Bilstein. Eibach en Bilstein werkten samen aan een ultieme verlagingsset; de Eibach B12 Pro Kit en Eibach B12 Sportline. Deze worden vaak gecombineerd met de Bilstein B8 schokdempers (bron: carstyle.nl).

Eibach Pro-Kit

Deze veren zijn een erg populaire keuze en verbeteren de performance en de look van de auto. Het verlaagt het zwaartepunt, waardoor het body roll en duiken tijdens remmen vermindert. Verder mindert het ruimte tussen stootkussens, waardoor je auto er fantastisch uitziet. De Pro Kit verlaagt tot 40 mm zonder verlies van comfort.

Eibach Sportline

Deze veren verlagen de auto nog meer dan de Pro Kit. Ben je op zoek naar de ultieme streetperformance met maximale verlaging, zonder het verlies van comfort, dan zijn deze Eibach verlagingsveren voor jou! Goed te combineren met een fraaie grill (overzicht). Niet alleen ziet jouw auto er geweldig uit, ook presteert het beter dan ooit. De Sportline verlaagt tot 50 mm met aandacht op een sportieve rijstijl.


Comments